+45 31 40 37 33 christina@makeitmatter.dk

Værdiskabelse af alle

 

Åbne kurser og online læring

Make it Matter har oversat Agile til HR og udbyder et åbent kursus i medarbejderudvikling efter agile værdier, som nemt kan omsættes til praksis i organisationer uagtet om de arbejder agilt eller ej.

Hos Teknologisk Institut kan du derfor deltage i 1-dags kurset: Agil medarbejderudvikling – små skridt med stor effekt og derigennem lære, hvordan kernen i det agile arbejde, nemlig sprints, kan anvendes og hvad begreber fra SCRUM egentlig betyder, når de oversættes til HR agendaen og helt konkret præsenteres i min SCRUM-baserede model.

Læs mere her

GoLearn er den helt nye og innovative spiller på markedet for ledelsestræning. De er det nye Netflix for ledere, der tilbyder fleksibel og relevant online læring i et praktisk og anvendelig format. Med et abonnement til GoLearn Ledelseskurser kan du se og gense træning præcis når det passer dig – og når du faktisk skal bruge ny viden og værktøjer.

Make it Matter har udarbejdet det online materiale til GoLearn om at arbejde med mål. 

Bestil dit abonnement her men husk først at hente din rabatkode på 15% her.

Kontakt mig direkte på mail christina@makeitmatter.dk for information om et skræddersyet forløb for jeres organisation (evt. i kombination med konsulentbistand).

Rådgivning

Kurser er gode til at indhente ny inspiration, viden og værktøjer. Men det kan stadig være en udfordring at omsætte den til praksis hjemme.

Al forandring finder sted i en kontekst og der kan være en række faktorer i organisationen, som med fordel skal en tur under luppen. 

Med et rådgivningsforløb deler jeg ud af min erfaring og bidrager til en analyse af de forhindringer, der står i vejen for jeres ønskede transformation til at nå resultater ved at sætte mennesker først og arbejde med mål på en meningsfuld måde. Vi tager ofte udgangspunkt i jeres eksisterende processer og procedurer på HR området. Men min hjælp får I et andet blik på, hvordan de kan tolkes. Udbyttet af et rådgivningsforløb vil være design af nye processer og en plan for implementering. Jeg følger jer også gerne helt i mål og tager aktivt del i implementeringsarbejdet.

Rådgivning faktureres på timebasis til DKK 1.500 ex moms.

Talks 

Har I som ledergruppe eller HR funktion lyst til at blive klogere på, hvad det vil sige at sætte mennesker først i performance management? Så kan jeg bookes til foredrag omkring agilitet i HR, målstyring med mening og performance management og medarbejderudvikling efter agile principper. 

Jeg vil gennem 30-120 minutter udfordre jer på jeres nuværende praksis og introducere få men uhyre effektive og simple værktøjer, som ikke kræver en Phd-grad at implementere, men som vil bidrage til større arbejdsglæde og mindsket risiko for forekomst af stress.

Et foredrag koster fra DKK 5.000 ex moms.

Christina pillede undskyldningerne væk. Formålet var at se de vigtigste i mit liv. Jeg havde endelig alle svarene men… dybt gemt under et bjerg af undskyldningerne som Christina pillede væk med målrettet spørgsmål. Enkel, til at forstå, systematisk, varm og personlig er nogle af de ord der beskriver den coaching som jeg har fået af Christina.

Anna Bernardo Alcaraz, ERP Implementation Consultant, Maersk Drilling

Få 15% rabat på GoLearn Ledelseskurser

Som instruktør på kurset “Performance Management: Sådan sætter du motiverende mål” har jeg mulighed for at give dig en rabat på 15% på dit abonnement på alle de online ledelseskurser hos GoLearn.

Slå til og modtag rabatkoden direkte i din indbakke!

Du tilmeldes samtidig mit nyhedsbrev. Her får du helt gratis viden og værktøjer, så du i din organisation kan sikre, at alle skaber værdi og trives.