+45 31 40 37 33 christina@makeitmatter.dk

DET HANDLER OM MENNESKER

Jagten på de gode præstationer

Vil I gerne have

  • Højere medarbejdertilfredshed, der smitter direkte af på jeres kunders tilfredshed
  • Øget effektivitet og evne til at samarbejde på tværs af forretningen
  • Medarbejdere der arbejder selvstændigt og løsningsorienteret
  • Reduceret medarbejderomsætning med markant færre udgifter til rekruttering og onboarding

Så skal I med stor sandsynlighed begynder at arbejde med mål på en markant anderledes måde.

Det er ikke nok at definere mål én gang om året, registrere dem i et system og så ellers tro på, at nu ved alle hvordan de bidrager hertil og i øvrigt nemt kan prioritere deres dyrebare tid. 

Vi har jo kun 24 timer i døgnet at gøre godt med. Hvad om vi brugte dem på det, som gjorde en forskel?

I skal arbejde med mål og aktiviteter, der får jer over målstregen, løbende igennem året. Og jeg kan hjælpe jer med at få det til at ske.

 

Ét skridt ad gangen

Ud med lange forkromede planer og ind med korte, fokuserede arbejdsforløb efterfulgt af refleksion over læring og umiddelbar implementering af ændringer.

Mål skal derfor også gribes agilt an. Det er en iterativ proces.

Vi er også nødt til at slippe forestillingen om, at vi kan multitaske, selvom vi så gerne vil tro det modsatte. Men det forholder sig desværre bare sådan, at vi ikke kan have mange bolde i luften på samme tid. Altså, hvis vi ønsker at forblive effektive.

Foruden evnen til at kunne levere, så har antallet af opgaver som vi anser for værende både vigtige og som haster stor effekt på vores velbefindende. Vi stresser vores system, når vi jagter mange opgaver med korte deadlines.

Vi skal tage hensyn til denne viden. På den korte bane for at sikre, at vi faktisk leverer effektivt og med høj kvalitet. På den lange bane for at sikre et bæredygtigt arbejdsliv.

 

I know Christina Guldhammer from the implementation of the global ERP project at our company. Already there I saw at her the exceptional leadership and coaching skills being able to create phycological safety environment.  There she inspired and challenged me to explore my potential, even take positive risks with the aim to deliver my best.

 

I have used Christina during and after the project as a coach because she is strong at navigating people to define clear goals and frames for the job to be done. One of her natural gifts is that she is a good people manager, she is authentic, caring, focusing on the individual person’s needs and she is present.

Vessela Ianev, Project Manager, Maersk Drilling

Få 15% rabat på GoLearn Ledelseskurser

Som instruktør på kurset “Performance Management: Sådan sætter du motiverende mål” har jeg mulighed for at give dig en rabat på 15% på dit abonnement på alle de online ledelseskurser hos GoLearn.

Slå til og modtag rabatkoden direkte i din indbakke!

Du tilmeldes samtidig mit nyhedsbrev. Her får du helt gratis viden og værktøjer, så du i din organisation kan sikre, at alle skaber værdi og trives.