Skab en komplet handlingsplan
med 3 simple spørgsmål

Masterclass

Vil du gerne have andre med dig i dit arbejde?

Skabe fælles retning og mobilisere fremdrift, så alle i teamet eller på projektet løber sammen og tager ansvar for deres opgaver?

Så vil du gå hjem fra denne masterclass beriget med et nyt værktøj, der i den grad kan gøre dit arbejde nemmere, mere værdiskabende og meningsfuldt.

Denne masterclass er for dig, der gerne vil være bedre til at:

Styre dine projekter og leverancer

Definere meningsfulde mål

Få sat handling bag ord

Skabe overblik over aktiviteter og hvem, der har ansvar for dem

Finde motivationen hos den enkelte til at bidrage

Skabe resultater sammen med dit team

Slut med møder og workshops uden efterfølgende handling!

Vi kender alle sammen følelsen

Den der kommer efter et nok så godt møde, hvor entusiasmen er høj og alle virker top engagerede for at gå ud af døren, smøge ærmerne op og så ellers komme i gang med arbejdet.

Men så sker det: Vi rammes af virkeligheden og de andre daglige gøremål og glemmer alt om gode intentioner. Der sker intet eller ikke ret meget med det, I lige har diskuteret og næste gang i mødes, så føles det lidt som om, I bare starter forfra igen.

Og sådan kan det ellers fortsætte.

Målet kan også have stået soleklart for alle

Men så er det som om, at ”eksamens-klappen” går helt ned. I går totalt i stå og det er bare ikke til at finde ud af, hvor I skal starte, for at komme i mål. Det har vi alle prøvet, når vi har noget rigtig vigtigt foran os.

Det kan være anderledes.

I skal helt ind over målstregen.

Du skal blot sikre dig, at du sammen med dit team får skabt en fælles forståelse af det mål, I bevæger jer henimod, hvad I opnår, når det bliver til virkelighed – og hvordan vejen dertil ser ud.

Det lyder nemt ikke? Det kan det faktisk også være.

På masterclassen arbejder vi netop med disse 3 spørgsmål:

 1. Hvad vil vi gerne opnå?
 2. Hvordan ved vi, at vi er i mål?
 3. Hvordan kommer vi derhen?

Med svaret herpå skaber du en komplet handlingsplan (eller projektplan – kært barn har mange navne!)

Denne masterclass er for dig…

… der arbejder som PROJEKTLEDER, KONSULENT eller LEDER og gerne vil have et super simpelt og effektivt værktøj i rygsækken, som du kan hive op og tage i brug dagen efter din deltagelse.

Du har måske allerede en uddannelse som projektleder? Du kan også have erfaring som facilitator eller måske er du uddannet coach?

Uagtet din baggrund og erfaring med projektledelse, ledelse og facilitering, så får du et nyt værktøj med hjem, som kan supplere det, du allerede mestrer.

Hvis du er ny i din rolle, så er denne masterclass et rigtig godt sted at starte. Med de 3 spørgsmål og teknikken til at skabe den komplette handlingsplan kommer du godt fra start.

Hvis du arbejder i en START-UP eller SCALE-UP, så er teknikken formidabel til at arbejde kontinuerligt med mål og leverancer i korte sprints. Når der er mange bolde i luften og der stadig eksperimenteres heftigt, så kan konventionelle målsystemer virke som alt for tunge og rigide. Men her får I overblik og fælles fremdrift med ganske lille indsats.

Men vi skal da bruge et system?

Ja, vi lever jo i den digitale tidsalder! Og fortvivl ikke – handlingsplanen som du lærer at skabe ved hjælp af de 3 simple spørgsmål kan sagtens dokumenteres i Microsoft Projects, Monday, Asana, Trello eller hvad du end du foretrækker.

Styrken er imidlertid, at den også lever ganske fint uden strøm til. For det er mennesker, der skaber resultater. Og på masterclassen lærer du, hvordan du får dem med ombord.

Det er slut med at hive sig i håret over projektplaner.

Det får du

 • En heldags masterclass fyldt med træning af teknikkerne
 • Et lille hold med max. 8 deltagere, så DU bliver set og får individuel feedback
 • Evnen til at definere klare og motiverende mål
 • Greb til at koble personlige værdier med organisatoriske mål
 • Introduktion til og øvelse i teknikken bag baglæns brainstorming
 • Kompetencen til at skabe fremdrift i dine projekter
 • Måske dit vigtigste værktøj til at forlade møder & workshops med konkret tilsagn til handling

Hele dagen er gennemsyret af “Learning by Doing”.

Glem alt om kursusdage bænket til en stol med et langt powerpoint show kørende på storskærmen. Du introduceres ganske kort for relevant teori og begreber, så demonstreres teknikken i praksis og så er det ud og øve. Vi slutter af med fælles feedback og refleksion.

Du kommer hjem og kan implementere og handle!

Inspiration er super dejligt – men det er lidt som med renterne på din bankkonto. De giver altså ikke meget igen. Pengene skal ud og arbejde, ligesom dig. Så du bliver sat i spil på dagen og kommer til gengæld hjem fuld af power, klar til at skabe fremdrift og få sat flueben ved en masse målrettede aktiviteter.

SAMMEN med dit team.

Din investering for masterclassen er DKK 4.000 + moms.

Det svarer nogenlunde til, hvad du betaler en ekstern konsulent for at svinge forbi i et par timer eller tre – men det lærer du og din organisation jo ikke noget af. Det er da træls…

Det praktiske

Masterclassen afholdes hos B!NGS på Vesterbrogade 149 i København. Du får selvfølgelig vådt og tørt i rigelige mængder på dagen, så vi holder energien og humøret højt.

Næste dato for masterclass:

 • Dato kommer snarest – næste masterclass bliver i starten af 2020!

Foretag en lille yderligere investering i dig selv

Tilkøb af 1:1 sparring og coaching: 2×30 minutter online for DKK 999 + moms (normalpris DKK 1.500 + moms).

Book og brug dine 1:1 sessioner op til 3 måneder efter din deltagelse på masterclassen.

Dette tilbud er til dig, der virkelig ønsker at rykke som et led i din personlige udvikling og er fast besluttet på, at din adfærd hjemme i din organisation skal ændre sig.

Din underviser på masterclassen

Christina Guldhammer er en erfaren projektleder, konsulent, facilitator og ICI certificeret coach.

Gennem mere end 12 år har hun arbejdet med mål og metoder til at indfri dem.

Christina har arbejdet hos A.P. Møller-Mærsk, KMD og Novo Nordisk og begår sig i dag som seniorkonsulent hos Dossier Solutions og løser opgaver indenfor Performance Management i sin egen virksomhed, Make it Matter.

Hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig, så kontakt hende på mobil +45 31403733 eller christina@makeitmatter.dk.

Betingelser for køb

Efter tilmelding fremsendes faktura. Tilmelding er først bindende og garanteret, når betaling er modtaget. Afbud senest 21 dage før afholdelse refunderes 100%. Afbud senest 14 dage før afholdelse refunderes 50%. Afbud senere refunderes ikke, men pladsen kan frit overdrages til en anden deltager.  Ved mindre end 4 tilmeldte ved deadline for tilmelding kan underviser aflyse arrangementet. Betaling for tilmeldinger vil i så fald blive refunderet 100%.

Er I 5 eller flere deltagere fra samme virksomhed? Så send en forespørgsel på denne masterclass direkte hos jer.

Do you speak English?

Yes, I most certainly do. Most of my education and professional life has taken place in English and I can conduct the masterclass in English upon request. Email me on christina@makeitmatter.dk and let’s find a date and time.

Tilmelding til masterclass

Dato kommer snarest!

Brug formularen nedenfor, hvis du vil have direkte besked, når datoen meldes ud!

Tilkøb af 1:1 sessioner

Få mere indsigt i arbejdet med meningsfulde mål