+45 31 40 37 33 christina@makeitmatter.dk

Min baggrund

Velkommen, jeg hedder Christina Guldhammer.

Jeg er drevet af et ønske om at skabe organisationer, hvor alle skaber værdi. Det kræver, at vi ændrer markant på, hvordan vi forholder os til, arbejder med og designer rammerne for de gode præstationer på arbejdspladsen. 

Vi er blevet til slaver af vores selvopfundne målesystemer. De suger energien ud af arbejdet og efterlader os med en følelse af tomhed og meningsløshed. Vi skal huske på, at målinger skal hjælpe til at nå et resultat. Hvis de ikke gør det, så drop dem og brug tiden på noget andet, der faktisk skaber værdi.

Jeg har på egen krop erfaret, hvad en alt for instrumentel og umenneskelig tilgang til performance management kan føre til. I 2015 måtte jeg bide i støvet og blive sygemeldt med stress. Men jeg kom på benene igen og ved derfor, hvor vigtigt det er at tage stress seriøst og arbejde dedikeret for at komme den til livs.

Mit bidrag til den forebyggende indsats er et radikalt anderledes performance management framework. For vi skal ikke arbejde os selv ihjel!

 

Min helt fundamentale overbevisning

Mennesker gør altid deres bedste. Det betyder, at vi alle går på arbejde hver eneste dag og gør det bedste, vi kan. Hvis effekten af indsatsen ikke er lig med det forventede resultat, så er det fordi, den er gal med forventningsafstemningen, rammerne som vores arbejde udføres indenfor eller vores nuværende oplevede kompetencer.

Det er heldigvis alt sammen noget, som står til at ændre gennem menneskelig interaktion, hvor definitionen af mål og den fortælling, vi knytter til dem, er afgørende. De gode præstationer kommer som en resultat af engagement, fokus og kompetence. Og i alle tre kommer mennesket først.

Min professionelle baggrund

Jeg har tilbragt de første 12 år af min erhvervskarriere hos A.P. Møller-Mærsk, KMD og Novo Nordisk. Jeg har arbejdet indenfor HR, økonomi og direkte i operationen – altid med performance management som omdrejningspunkt. Derfor har jeg en holistisk tilgang til forretningen og kombinerer arbejdet med mennesker med mine evner til at designe og optimere processer samt lade data agere som støtte til at træffe de rigtige beslutninger. På visitkortet har der stået alt fra HR Partner, projektleder, systemansvarlig og leder.

Jeg er uddannet fra CBS med fokus på økonomi, procesoptimering og kommunikation. Dertil er jeg certificeret ICI coach og stresscoach ved EmpowerMIND, LEAN Six Sigma Green Belt trænet, uddannet projektleder ved Project Management Institute (PMI) og trænet Leader of Others (Leadership Pipeline Institute).

Helt privat

Jeg er gift med Martin, mor til Conrad og den meget lykkelige ejer af Victor, en dejlig brun vallak, som jeg rider dressurstævner og skønne skovture på.

Jeg er ekstremt passioneret omkring mit professionelle virke, men min familie kommer først. De er mit fundament og nøglen til min lykke her i livet.

Følg mig

Interesserer du dig for bæredygtig performance, positiv psykologi, fortællinger som redskaber til at skabe mening og løse konflikter og meget mere? Så følg mig på LinkedIn, hvor jeg løbende deler indsigt og viden i netop de temaer.

Christina is my rock. She helped me as I planted the seeds of my career, encouraged me to amplify my proposals, and gave tips on how to weed out the noise. Her effortless ideas on how to address challenging situations combined with her ability to coax out the best plan based on my leadership style were priceless. Thanks in part to her guidance, I was promoted to a role I never thought possible and am stimulated by my new responsibilities. I highly recommend her as a coach, no matter what phase of life you’re in.

Jennifer Estaris, Game Lead, SYBO Games

Få 15% rabat på GoLearn Ledelseskurser

Som instruktør på kurset “Performance Management: Sådan sætter du motiverende mål” har jeg mulighed for at give dig en rabat på 15% på dit abonnement på alle de online ledelseskurser hos GoLearn.

Slå til og modtag rabatkoden direkte i din indbakke!

Du tilmeldes samtidig mit nyhedsbrev. Her får du helt gratis viden og værktøjer, så du i din organisation kan sikre, at alle skaber værdi og trives.